top of page
skönhetsprodukter

Välkommen
till hudvårdsbloggen:
Hudhälsan!

Den ultimata & magiska hudvårdsprodukten som alla vill ha!

Uppdaterat: 11 okt. 2023

Visst vore det underbart om en enda kräm, serum, mask eller ansiktsbehandling kunde råda bot på alla hudproblem, trolla bort stora porer, pigmentfläckar, djupa rynkor, pormaskar och torr hud.


Företagens produkter och hudvårdsbehandlingar lovar mycket i sin reklam för att erhålla den perfekta huden. Det pratas om glow och förnyad hud. Om att se 10 år yngre ut, slippa pormaskar och glåmig hud.

Men sanningen är att det finns inte en enda produkt eller behandling som i ett trollslag kan göra allt detta för din hud.

Jättetråkigt med sant!


Absolut kan en bra ansiktsprodukt eller ansiktsbehandling ge en tillfällig fräschet, renhet & en fin lyster. Det är underbart att känna sig extra fin i huden.

Men för att uppnå ett bra och långvarigt resultat på huden krävs regelbundenhet och tålamod!

Vad menar jag nu med det?

För att huden ska må bra, vara balanserad, smidig och med fin lyster måste du regelbundet ta hand om den, varje dag och kväll.

Hur skulle ditt hår eller dina tänder kännas och se ut om du aldrig skötte om dem?

Om du struntade i att borsta håret & tänderna.

Men dem brukar de flesta sköta om varje dag eller hur?
Jag upplever många gånger att vi glömmer bort huden. Den behöver också omvårdnad och kärlek för att må bra och därmed se bra ut.

Hudproblem kommer oftast inte över en natt utan utvecklas under veckor och månader. Använder du bra produkter hemma regelbundet och går på ansiktsbehandlingar som är skräddarsydda för just din hud förebygger du en hel del hudproblem och erhåller en bättre hudhälsa.


Det positiva är att det är aldrig för sent att börja ta hand om huden och därmed få en fin förbättring!

Mitt råd för att hitta rätt produkter för just din hud är att göra en hudanalys hos en Auktoriserad hudterapeut. Hudterapeuten tar reda på viken hudtyp och hudtillstånd du har och rekommenderar produkter & behandlingar som passar just din hud. Har du stora hudproblem ska du alltid gå till en hudläkare för att få hjälp.

Längre fram i bloggen kommer jag skriva om olika hudtyper, hudtillstånd och ge tips på bra ingredienser att leta efter i hudvårdsprodukter.

Missa inte det!


Elisabeth Arrhenius, Auktoriserad Hudterapeut
272 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page