Exuviance

Exuviance är ett medicinskt hudvårdssystem som bygger på professorernas Dr.Eugene van Scott & Dr.Ruey Yus världspatenterade produkter.

Produkterna i Exuviance Skin Care System har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.Hudvårdssystemet har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos de konsumenter som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem.

 

Produkterna är djuprengörande, minskar tecknen på hudåldrande samt stärker hudens skyddsbarriär. De är parabenfria.

Produkterna får endast säljas av hudläkare & specialutbildade hudterapeuter.

 

 

LOVIDERM

Loviderm är en farmacuetisk, ekologisk och svensktillverkad hudvårdsserie.

Bakom Loviderms hudvårdsserie finns Lovisa Svärd, hudterapeut och hudhygienist med över 30 års erfarenhet inom yrket.

När Lovisa inte kunde hitta hudvårdsprodukter som hjälpte mot hennes egen allergi och känsliga hud, utvecklade hon i samarbete med hudläkare, biokemister och farmaceuter, Loviderms Hudvårdsprodukter. Hon var först i Sverige med producera AHA-produkter utan mineraloljor.

Produkterna  tar hänsyn till miljön och innehåller naturliga ingredienser utan mineraljoljor, vaselin, paraffin eller parabener. Loviderms produkter och behandlingar vårdar och balanserar huden.  Det finns bl.a ett specifikt behandlingsprogram för oren/acne hud med mycket fina resultat.

Produkterna är väl beprövade sedan mer än 30 år och används av mycket nöjda terapeuter och kunder i hela landet. Loviderm har sedan många år, ett nära samarbete med plastikirurgen på Sophiahemmet, doktor Leif Gylbert, som sett fantastiska resultat med produkterna. Efter avslutad behandling använder de Loviderms produkter för en snabbare återhämtning och läkning.

Dr. Belter

Dr. Belter är ett högkvalitativt & resultatinriktat hudvårdsmärke från Tyskland.

Med 40 års erfarenhet av biomedicinskforskning erbjuder Dr. Belter professionell & avancerad hudvård för varje behov.

Helt fritt från palmolja, mineraloljor, silikoner, PEG och färgämnen.

Självklart ej djurtestat.

Råvaror från kontrollerade ekologiska odlingar. Helt enligt GreenTec formula.

Dr. Belter Cosmetic utvecklar innovativ avancerad hudvård med naturliga & högkvalitativa råmatrial som har ventenskapligt dokumenterad effekt:

Marina extrakt, växtkomplex & hudindentiska ämnen för optimalt resultat.

Produkterna kombinerar 95-100% naturligt innehåll med avancerade aktiva ämnen.

Produkterna finns endast hos utbildade hudterapeuter.

dr-belter-logo (1).jpg

Purobio cosmetic

Puro bio är en ekologisk, veganvänlig och nickelfri make-upserie från Italien av hög kvalitet.

Produkterna är glutenfria och speciellt lämpliga för känslig hy och med minimal allergirisk.

Ekologiskt certifierad | Veganvänlig och Cruelty free | Inga djurtester  | Nickeltestad | Lämplig för känslig och allergibenägen hy

purobio-cosmetics-logo.png