top of page

 

                                                        Webshop

                         Exuviance Professional/Neostrata

                                       & Dr.Belter 

                                        

 

                                              Klicka på rutorna: 

belter-banner-300x420-1.jpg

Salongen är Auktoriserad återförsäljare till flera professionella hudvårdsmärken som är utvalda med omsorg för att ge er kunder de allra bästa hudvårdsprodukterna för en god hudhälsa.

Jag rekommenderar att du som kund kommer till salongen på en hudanalys om det är första gången du ska köpa produkterna.

Detta för att du ska få rätt produkter som passar just din hudtyp & hudtillstånd. Du kan boka en hudanlys här:

Du som kund kan handla produkterna både på plats i salongen eller i salongens webshop.

Mvh Elisabeth Arrhenius

​Dr.Belter

Dr.Belter är ett högkvalitativt & resultatinriktat hudvårdsmärke från Tyskland.

Med 40 års erfarenhet av biomedicinsk forskning erbjuder

Dr. Belter professionell & avancerad hudvård för varje behov.

Helt fritt från palmolja,mineraloljor, silikoner, PEG och färgämnen.

Självklart ej djurtestat.

Dr. Belter Cosmetic utvecklar innovativ avancerad hudvård

med naturliga & högkvalitativa råmatrial

som har ventenskapligt dokumenterad effekt.

Produkterna kombinerar 95-100% naturligt innehåll

med avancerade aktiva ämnen såsom marina extrakt,

växtkomplex & hudindentiska ämnen för optimalt resultat.

Produkterna finns endast hos utbildade hudterapeuter.

purobio-cosmetics-logo.png

PuroBio

Puro Bio är ett ecocertifierat högkvalitativt make up märke från Italien.

Produkterna innehåller enbart naturliga ingredienser som är lika snälla mot en känslig hy som mot naturen. Samtliga produkter är helt fria från hälsoskadliga ingredienser och absolut inte testade på djur- Cruelty Free!

Namnet återspeglar även den starka viljan i att erbjuda så naturlig och ”ren” kosmetika som möjligt utan att du som kund ska behöva ge upp en prestanda av hög kvalitet. Hela sortimentet är certifierat med CCPB NATRUE, vegan OK samt och Nickeltested, ingenting testas på djur. CCPB ställer höga krav på vad produkterna får innehålla och vilken behandling ingredienserna ska ha genomgått, detta för att kunna garantera ett naturligt innehåll. Vegan OK garanterar att företaget håller en etisk standard och att produkterna består av vegetabiliska ingredienser. Symbolen för Nickel Tested garanterar en nickelfri produkt, för att inte orsaka allergiska reaktioner.

Exuviance/Neostrata är ett medicinskt hudvårdssystem som bygger på professorernas Dr.Eugene van Scott & Dr.Ruey Yus världspatenterade produkter.

Produkterna i Exuviance och Neostratas Skin Care System har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess.

Hudvårdsprodukterna och salongsbehandlingar är framtagna för alla som vill se verkliga resultat. Produkterna och behandlingarna passar alla hudtyper och är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud.

Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

Hudvårdssystemet har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos de konsumenter som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem.

Exuviance Professional/Neostrata

dr-belter-logo (1).jpg
exuviance_2.jpg
FÖbroschyr (2).jpg

Föllinge Professional

Föllinge startade 1985, då Lilly Johansson, en föregångare vad gäller kost och hälsa, drev ett hälsohem i Föllinge kallat Föllingegården.

Än idag arbetar Föllinge hudvård efter samma vision som företagets grundare; att skapa effektiva hudvårdsprodukter baserade på rena, ekologiska och icke manipulerade råvaror från naturen.

Föllinge är en liten stad belägen i norra Sverige. I området med rena och till stor del orörda bergskedjorna i norra Sverige produceras all Föllinge hudvård, i deras egna fabrik.

Genom åren har både kunskap och tillgången på effektiva råvaror ökat vilket gör att Föllinge kan presentera ett komplett produktsortimentinom Face, Body and Wellness & massage med toppkvalitet och miljöhänsyn

Föllinge Professional är framtagen särskilt för professionellt bruk. Produkterna används i behandlingar och säljs av hudterapeuter.

Föllinge Professional innefattar flera serier som är utvecklade för olika hudtyper och dess behov samt hudproblem.

Ingredienserna i produkterna är helt naturliga och i hög grad ekologiska. 

Presentkort

Presentkort på behandlingar & produkter finns att köpa på salongen & digitalt på salongens Boka direkt sida.  

Klicka på bilden presentkort för att handla:

presentkort.jpg
Neostrata-1.png

Marina Miracle

Marina Miracle är ett norskt lyxigt hudvårdsmärke med 100% naturliga ingredienser och världsunik, innovativ formula för den som uppskattar effektiv ansiktsvård av mycket hög kvalitet. Flera av produkterna innehåller också levande probiotika från 12 olika stammar!

I de naturliga hudvårdsprodukterna kombineras nordiska ingredienser som tranbär och blåbär med exotiska växter som amaranth, avokado och pärlemo. Flera av produkterna innehåller probiotika och fruktsyror och allt innehåll är utvalt med omsorg och har full spårbarhet. Produkterna innehåller både EcoCert och Debio-certifierade ingredienser.

 

Marina Miracle startades av Marina Engervik som själv lidit av svåra atopiska eksem och acne. När inget riktigt hjälpte henne tog hon saken i egna händer och så kom den omtalade "mirakeloljan" till. En blandning av fina vegetabiliska oljor och extrakt från olika örter gav Marina den hy hon alltid hade önskat sig.

download.png
bottom of page